Inschrijving Miss Nederland 2017

Jouw droom begint hier!
Ben jij een mooie, slimme meid tussen de 17 en 28 jaar, langer dan 1.67 cm, ongehuwd (geen kinderen) en in het bezit van een Nederlands paspoort? Let dan nu goed op!

Ook in 2017 gaat de Miss Nederland Organisatie op zoek naar hét mooiste meisje van Nederland. Wij zoeken niet alleen een aantrekkelijke jonge vrouw, maar ook iemand die maatschappelijk betrokken is en met beide benen op de grond staat. Iemand die naast een mooi en slank lichaam, ook lief en sociaal is, over een goed stel hersens beschikt en de wil heeft om iets te bereiken. Alleen diegene die dit in zich heeft, kan een potentiële Miss Nederland finalist worden.

Heb jij zin in een avontuurlijk jaar waarin je veel zult reizen, ontdekken en leren? En denk je dat jij degene bent die het in zich heeft om Nederland te vertegenwoordigen bij de grote internationale verkiezing van Miss Universe. Grijp dan nu je kans en schrijf in door op onderstaande button te klikken. Binnenkort wordt bekend gemaakt wanneer de castingdag zal plaatsvinden en of jij hier voor uitgenodigd bent.

BIJ JOUW INSCHRIJVING ONTVANGEN WIJ GRAAG:

  • 2 naturel foto’s. Gemaakt voor een witte achtergrond. 1 total body foto en 1 close-up foto. Geen professionele foto’s, maar gemaakt door bijvoorbeeld moeder, vriendin, vriend etc.
  • 2 van de mooiste foto’s van jezelf. Mag professioneel maar is geen must.

We zien je inschrijving heel graag tegemoet en wensen je alvast veel succes in de strijd om de titel van Miss Nederland 2017!

De inschrijving Miss Nederland 2017 sluit op 1 mei 2017.

Kelly Weekers Miss Nederland Scout 2017
Yasmin Verheijen Miss Nederland Scout 2017 3
Jessie Jazz Vuijk Miss Nederland Scout 2017
Zoey ivory Miss Nederland Scout 2017 3