Skip to main content

Onder het motto “Eenzaamheid is niet Miss, maar samen staan we sterk” heeft de Miss Nederland Organisatie de handen ineen geslagen met castingpartner NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky om een ontbijt tegen eenzaamheid te realiseren.

Een ontbijtje is niet voor iedereen een eitje
Maandelijks organiseert Grand Hotel Krasnapolsky een “Breakfast Against Loneliness” om eenzaamheid te bestrijden in de vorm van een heerlijk ontbijt in de prachtige Wintertuin van het hotel. Gezien de huidige omstandigheden kan dit initiatief tijdelijk niet doorgaan. Om toch mensen die eenzaam zijn in deze tijd of in een lastige situatie zitten een hart onder de riem te steken, is de Miss Nederland Organisatie in actie gekomen.

De bijna 100 meisjes die deel zullen nemen aan de Miss Nederland casting* zijn aangemoedigd om zelf ontbijtjes te maken en deze voor de deur -op gepaste afstand- van iemand te zetten die support verdient in deze moeilijke tijd. Op deze manier ondersteunt de organisatie met haar deelnemers het geweldige initiatief van Grand Hotel Krasnapolsky en hopen hiermee anderen te inspireren om, zeker met het aankomende Paasweekend in het verschiet, een ontbijt te verzorgen voor de medemens.

Gezondheid staat voorop en als samenleving hebben we een maatschappelijke verantwoordelijkheid om er alles aan te doen om de coronacrisis, maar ook de eenzaamheid te bezweren. De enige manier om hieraan te kunnen bijdragen is met positiviteit, creativiteit, zorgzaamheid en vooral saamhorigheid, want… eenzaamheid is niet Miss, maar samen staan we sterk!

Meedoen met dit initiatief?
1. Maak een heerlijk (Paas)ontbijt met extra veel liefde klaar;
2. Breng deze op gepaste (1,5 meter) afstand naar iemand die je hiermee kunt verrassen;
3. Fotografeer of film jouw ontbijtbezorging
4. Post deze op Instagram en/of Facebook met de hashtag #breakfastagainstloneliness
5. Tag daarbij @grandhotelkrasnapolsky en @missnederland, zodat de initiatiefnemers het ook kunnen delen.
6. Spread the word en inspireer anderen om een ontbijt tegen eenzaamheid te verzorgen!

Miss Nederland challenge_Krasnapolsky