Skip to main content

Spectaculaire finaleshow inclusief live entertainment

Op zondagavond 4 september 2022 wordt dé verkiezing voor de leukste baan van Nederland gehouden tijdens de spetterende finaleshow van Miss Nederland 2022 in Studio 21 te Hilversum. Dat wil je toch niet missen?

Wat kun je verwachten?

Een spectaculaire show inclusief live entertainment, waarbij aan het einde van de avond Miss Nederland 2022 gekroond zal worden. Tijdens de finale stellen de 10 finalisten zich voor aan het grote publiek, vinden er verschillende catwalk rondes plaats en laten een aantal finalisten ook hun talenten zien. De presentatie is deze keer in handen van de Miss Nederland sisters Julia Sinning (2021), Denise Speelman (2020), Rahima Dirkse (2018), Nicky Opheij (2017), Zoey Ivory (2016) en Yasmin Verheijen (2014).

Naast de vaste onderdelen van deze Missverkiezing zorgen diverse artiesten zoals onder andere PATRICIA en LUDIQUE! voor nog meer entertainment. Echt een avondje uit! Aan het einde van de avond kiest de jury, bestaande uit William Rutten, Edsilia Rombley, Albert Verlinde, Kristina Bozilovic, Bart Ettekoven, Pernille La Lau en national director Monica van Ee, welke finalist het komende jaar de titel Miss Nederland 2022 mag dragen. Zij zal ons land internationaal vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezing waar jaarlijks wereldwijd zo’n 500 miljoen mensen naar kijken.

Volg de finalisten

Via Facebook en Instagram kun je de finalisten volgen in aanloop naar de finale toe. Check ook de diverse video’s op YouTube en volg de online serie die vanaf 8 juli van start gaat. Nieuwsgierig wat je van de finale op 4 september kunt verwachten? Bekijk de prachtige show van vorig jaar voor een goede sfeerimpressie. Mis(s) het niet!

Praktische info

De finale vindt plaats op zondag 4 september 2022 en start om 19.30 uur. Vanaf 18:30 uur ben je van harte welkom in Studio 21 te Hilversum. De show duurt tot maximaal 23.00 uur en de dresscode is glamour.Tickets voor vrije zitplaatsen zijn verkrijgbaar vanaf €30,- per stuk. Bij binnenkomst in de zaal kun je zelf een stoel uitkiezen binnen het door jouw gekozen vak.