Skip to main content

Op zaterdagavond 8 juli 2023 vindt dé spetterende finaleshow van Miss Nederland 2023 plaats in het AFAS Theater te Leusden. Dat wil je toch niet missen?

Een spectaculaire show inclusief live entertainment met aan het einde van de avond de kroning van Miss Nederland 2023. De finalisten stellen zich voor aan het grote publiek en er vinden verschillende catwalk rondes plaats. Topartiesten zoals SERA, Paul Morris en PATRICIA zorgen voor de muzikale begeleiding en de presentatie is in handen van de Miss Nederland sisters Denise Speelman (2020) en Zoey Ivory (2016).

Aan het einde van de avond kiest de jury, bestaande uit William Rutten, Edsilia Rombley, Bart Ettekoven, Marvy Rieder, Awura Abena, Julia Sinning en national director Monica van Ee, welke finalist het komende jaar de titel Miss Nederland 2023 mag dragen. Zij zal ons land aan het einde van dit jaar internationaal vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezing in El Salvador.

MIS(S) HET NIET!

Praktische info
De finale vindt plaats op zaterdag 8 juli 2023. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom in het AFAS Theater te Leusden, waarnaar de show om 20.00 uur van start gaat en om 22.30 uur ten einde is. Dresscode: glamour.

Tickets zijn verkrijgbaar voor €44,75 per stuk inclusief parking en een pauzedrankje.

Kijk voor meer informatie op www.missnederland.nl. Volg de finalisten via FacebookInstagramYouTube en TikTok.