Skip to main content

Met veel enthousiasme heeft het genderneutrale cosmeticamerk hannah het mogelijk gemaakt dat de Miss Nederland boot afgelopen zaterdag heeft meegevaren in de jaarlijkse Amsterdam Gay Pride Canal Parade! Het was eenfeest met een duidelijke boodschap “BeYOU’tiful”.

Het genderneutrale cosmeticamerk hannah gelooft in jonge mensen in hun kracht te zetten en het beste uit de individu te halen. Dat begint bij de huid en alles wat dit omhult. Daarom heeft hannah vijf jaar geleden ervoor gekozen om hoofdsponsor van Miss Nederland te worden om een traditioneel instituut op verschillende manieren te innoveren. Dát is wat deze samenwerking bewerkstelligt; een rolmodel creëren met de kroon als symbool van zelfverzekerdheid. Dit jaar zijn er twee dromen van de organisatie verwezenlijkt: het RTL4 tv-programma Op Jacht Naar De Kroon waar het Miss Nederland traject van casting tot finale op de voet is gevolgd én deelnemen aan de Canal Parade tijdens de Amsterdam Gay Pride om een belangrijke boodschap uit dragen!

beYOUtiful
In dit jaar’s Amsterdam Pride thema “Remember the past, create the future” heeft hannah de Miss Nederland Organisatie en haar rolmodellen op een voetstuk gezet. Dit zijn de eigen Missen, maar ook Missen en Misters (onder andere Miss Travestie, Mister Gay, Miss Gay Europe) en verschillende drag queens die zich inzetten met name voor de community en jeugd. Toch mocht glitz & glam niet ontbreken tijdens de Pride; de boot is een replica van de extravagante Miss Nederland kroon, Besef hoe mooi je bent. Zet zelf elke dag die denkbeeldige kroon op ongeacht je herkomst, leeftijd, seksuele geaardheid of voorkeur!”. Zo heeft hannah via het gigantische platform van de Gay Pride laten zien dat zij de community steunen, omdat het belangrijk is te allen tijde jezelf te zijn: beYOUtiful!

Design & entertainment
De boot heeft in design en uitstraling geglinsterd van pracht en praal, waarbij een grote replica van de Miss Nederland kroon pal voorop de blikvanger was. Om een strak, uniform en chique aangezicht te creëren, hielden alle opvarenden zich aan een dresscode en kleur met de onderliggende boodschap dat iedereen gelijk is en hetzelfde respect verdiend. Ook aan entertainment was er geen gebrek. In het midden van de boot prijkt een catwalk waar de Missen en Misters middels choreografie zichzelf lieten zien en op het podium lieten bekende zangeressen het publiek swingen op diverse hits. EliZe bracht een fantastische Madonna medley ten gehore, Carolina Dijkhuizen gaf haar geweldige tribute to Donna Summer en het publiek ging los op de Sarah Larson medley van It Takes 2’s Lisa Michels!
Deze optredens zijn ondersteund door “De Dames Draaien door” en fenomenale dansers en extravagante drag queens. Daarbij droeg iedereen aan boord een belangrijke boodschap uit: “Kijk naar jezelf, je bent mooi zoals je bent”! Het genderneutrale hannah steunt de LHBTQIA+ community, omdat ieder mooi is en staan ervoor om onverschilligheid weg te nemen en een spiegel voor te houden aan het publiek. Be proud, beYOUtiful!

Video: BeemFlights