Miss Nederland 2017

Nicky Opheij

23 jaar

Een geweldige nieuwe ambassadeur voor Nederland zowel qua uiterlijk als innerlijk!

Juryvoorzitter Monica van Ee zegt over de nieuwe Miss Nederland 2017: “Wij als Miss Nederland organisatie waren op zoek naar een meisje met een unieke persoonlijkheid, sociaal, adrem, vrolijk en meelevend. Iemand die inspirerend kan zijn voor jonge meisjes. Niet op een betuttelende manier, maar op een natuurlijke vrolijke manier en waar we goed mee kunnen werken. We hebben nu 4 maanden met Nicky en alle andere overige 10 finalistes mogen werken. Wat een onwijs leuke groep! Nicky is de vrolijkheid zelve, enorm grappig en gevat. Ze heeft al een hoeveelheid aan ervaring mee waar ze voor- en nadelen uit heeft kunnen halen die ze om kan zetten in positiviteit voor de titel. Wij zijn heel trots op haar persoonlijke groei en denken dat we een geweldige ambassadeur hebben gevonden voor Nederland. Nicky kan een rolmodel zijn voor jonge meisjes, ook op het gebied van gezonde voeding en het van zichzelf leren houden, zowel qua uiterlijk als innerlijk”.

Kim Kötter: “We merken altijd dat finalisten na zo’n intensieve periode met allerlei trainingen, shoots, events en kennismakingen met andere takken van sport zichzelf beter leren kennen en beter weten waar hun ambitie of talent ligt. Wij hebben enorm genoten van iedere finalist. Wat een groep, wat een kanjers. We zijn heel trots op deze lichting én natuurlijk op Nicky Opheij, de nieuwe Miss Nederland 2017!”

NICKY OPHEIJ VERRUILT MISS NEDERLAND KROON VOOR BOEK ‘ON A MISSION’

‘On a Mission’.  In het boek, wat gericht is op jonge meiden, staat ‘Doe maar gewoon, dan ben je mooi genoeg’ centraal. ‘On a Mission’ wordt uitgegeven door Smulweb in samenwerking met de Miss Nederland Organisatie. ‘On a Mission’, vol met recepten, tips & tricks van Nicky en het échte verhaal achter de foto’s.

Lees hier het volledige persbericht.

Koop hier "On a Mission"

Volg Miss Nederland op social media!

Facebook   Instagram   Youtube

Nieuws

Video’s

Publicaties

100%NL- maart-april 2018

Amsterdam XXXL_nicky

Nicky
mei 22, 2018

Miss Nederland maakt indrukwekkende reis naar Nepal

Nicky Opheij reisde naar het land als ambassadeur van Dance4Life.
Nickyzoey
december 8, 2017

Dance4Life ambassadeurs Nicky en Zoey Ivory op Wereld Aids Dag

1 december was het Wereld Aids Dag en stond wereldwijd de hiv en aidsproblematiek centraal. Hiv en aids is onder andere door onveilige seks nog steeds een groot issue. En…
Nicky OpheijNicky
november 27, 2017

Persbericht: Nicky Opheij Miss Universe

Foto: William Rutten Miss Nederland 2017 Nicky Opheij heeft de afgelopen nacht Nederland vertegenwoordigd bij de Miss Universe verkiezing in Las Vegas, USA. Voorafgaande aan de drie uur durende show…