Skip to main content

De 10 finalisten van Miss Nederland 2020 zijn bekend!
In het weekend van 13-14 juni 2020 is de casting van Miss Nederland gehouden in de prachtige Wintertuin van Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam. Een monumentale locatie dat gekenmerkt wordt door een enorme glazen kap met smeedijzeren constructie. Stoer, eigentijds, chique, elegant en vooral uniek, net als de verkozen 10 finalisten die stuk voor stuk op jacht naar de kroon gaan!

Veilige casting met Missen jury
Ondanks de situatie rondom Covid-19 wisten we een casting te realiseren die geheel corona proof en op zeer veilige wijze heeft plaatsgevonden. Met in achtneming van de RIVM-richtlijnen hebben de deelnemers zich -op 1,5 meter afstand- gepresenteerd aan de juryleden die uit de Missen van de afgelopen jaren bestond. Yasmin VerheijenZoey Ivory van der KoelenNicky OpheijRahima Dirkse en de huidige Miss Nederland Sharon Pieksma zijn samen met voorzitter Monica van Ee (directeur van hoofdsponsor hannah) na een intens maar ontzettend leuk weekend tot een besluit gekomen. Zij hebben 10 beeldschone, spontane en intelligente jonge vrouwen uitgekozen die de komende periode het Miss Nederland avontuur aangaan.

Finalisten Miss Nederland 2020
De tien finalisten zijn sterke, jonge vrouwen met ieder haar eigen missie en passie, maar met één gezamenlijk doel: Miss Nederland 2020 worden. Zij zijn tussen 20 en 27 jaar met diverse opleidingsachtergronden. Van studenten aan de Vrije Universiteit tot operatieassistent, stylist en junior accountant, fotograaf tot professioneel model. Samen maakt het een prachtige groep die beauty’s met brains laten zien.

Finalisten 2020_Miss Nederland

Tweede seizoen Op Jacht Naar De Kroon
Net als vorig jaar zal het gehele traject op de voet gevolgd worden door een TV-ploeg, want er komt een tweede seizoen van de docusoap “Op Jacht Naar De Kroon”. Van casting tot finale, van bootcamp tot catwalk training, van fotoshoots tot inzet voor goede doelen en partners. Dit alles om natuurlijk nadere kennis te maken met de finalisten, want niets wordt voor de lens van de camera’s gemis(s)t! Wie o wie wordt Miss Nederland 2020? Wil jij de zoektocht niet “miss”en? Volg @missnederland op de socials en kijk vanaf zondag 20 september wekelijks naar “Op Jacht Naar De Kroon” op RTL4!