Skip to main content
Finalisten Miss Nederland 2021

V.l.n.r.: Marlies Smedinga, Esmee Cornet, Benthe van der Kleij, Eleanor Dingemans, Julia Sinning, Myrthe van der Vlies, Kim van der Vlies, Shizen Wong, Maud van Oossanen en Isa de Bruin.

Op 29 mei 2021 is de casting van Miss Nederland gehouden in de compleet gerestylede Studio21 te Hilversum. Op deze unieke eventlocatie op het beroemde Media Park hebben 50 deelnemers zich gepresenteerd aan een zeer ervaren jury en zijn uiteindelijk de 10 nieuwe finalisten van Miss Nederland gekozen die het avontuur van casting tot kroning met elkaar aangaan!

BeYOUtiful

Jaarlijks houdt de Miss Nederland Organisatie een casting voor de ‘Leukste Baan van Nederland’ en gaan zij op zoek naar ‘de mooiste van het land’! Laat deze titel je niet voor de gek houden, want bij Miss Nederland gaat het niet om het ouderwetse cliché wereldvrede of alleen maar uiterlijk en glamour. Het gaat om brains, business en beauty! Een lief, sociaal, maatschappelijk betrokken karakter met daarnaast duidelijke ambities, doorzettingsvermogen en een verhaal to share with the universe. Miss Nederland is een ‘girl next door’ met als doel een rolmodel zijn voor vele jonge meiden wat in deze tijd waar social media centraal staat ieder jaar weer laat zien hoe erg dat nodig is in deze maatschappij. Dit jaar heeft de organisatie weer 10 beYOUtiful finalisten gevonden die aan die eisen voldoen en zij zullen het hele traject ‘Van Casting tot Kroning’ doorlopen.

Veilige casting met de Missen Family

De casting dag voor de Leukste Baan van Nederland, gepresenteerd door Miss Nederland 2016 Zoey Ivory, heeft ook dit jaar weer op zeer veilige wijze plaatsgevonden. Met in achtneming van de RIVM-richtlijnen en allemaal vooraf negatief getest hebben de 50 deelnemers zich gepresenteerd aan de juryleden die uit de Missen van de afgelopen jaren bestond. Nathalie Den Dekker (2012), Nicky Opheij (2017), Rahima Dirkse (2018), Sharon Pieksma (2019) en de huidige Miss Nederland Denise Speelman zijn samen met National Director Monica van Ee (en directeur van hoofdpartner hannah) na een intense, leuke dag tot een besluit gekomen.

Finalisten Miss Nederland 2021

De tien finalisten zijn sterke, jonge vrouwen met ieder haar eigen missie en passie, maar met één gezamenlijk doel: Miss Nederland 2021 worden. Zij zijn tussen 22 en 27 jaar met diverse achtergronden, opleidingen, talenten en maatschappelijke doelen. Samen zijn zij de definitie van women empowerment.

10 Miss Nederland finalisten informatie

Van Casting Tot Kroning

Wederom zal het gehele traject op de voet gevolgd worden door een TV-ploeg, want vanaf zaterdag 4 september om 16.30 uur zal de wekelijkse, vijfdelige docusoap “Van Casting Tot Kroning” te zien zijn op SBS6. De finalisten worden letterlijk van de casting tot aan de kroning tijdens de finaleshow gevolgd. Dit alles om natuurlijk nadere kennis te maken met de finalisten, want niets wordt voor de lens van de camera’s gemis(s)t! Van bootcamps tot catwalk trainingen, van fotoshoots tot inzet voor goede doelen en partners met de uiteindelijke spetterende finaleshow die ook in Studio21 gehouden wordt. Wie o wie wordt Miss Nederland 2021?

Check missnederland.nl, Facebook en Instagram voor alle updates!