Miss Nederland 2021, wie gaat de titel veroveren?

Ieder jaar zijn wij op zoek naar het meest ambitieuze, inspirerende en mooiste meisje van Nederland, inside and out. Zodat zij een rolmodel kan zijn voor andere meiden, maar ook om haar eigen dromen waar te maken. Waarom? Wij als organisatie geloven in women empowerment. Meiden in hun kracht te zetten met de kroon als symbool van zelfverzekerdheid. Tegenwoordig denken wij bij Miss Nederland niet meer alleen aan “wereldvrede”, de eigentijdse Miss Nederland verenigt beauty, brains en business.

Kiezen uit 100 beYOUtiful jonge vrouwen!
Kijkend naar voorgaande jaren zie je dat we niet gaan voor één bepaald type, maar een meisje met nét dat beetje extra. Iemand die hard werkt, enthousiast, intelligent, lief, erg authentiek en niet camera schuw is. Sterker nog, ze ziet het wel zitten om meer met TV te mogen doen, want ook dit jaar zal het Miss Nederland traject uitgezonden worden op RTL 4 met het programma ‘Op Jacht Naar De Kroon’.

Inschrijven

op jacht naar de kroon

Seizoen 2

Seizoen 1

The whole Universe
Wij kiezen uit de vele inzendingen 100 jonge vrouwen met een gezonde levensstijl en een verzorgd en representatief uiterlijk. Ze moet in het bezit zijn van een Nederlands paspoort, mag niet getrouwd zijn, geen kinderen hebben en niet ouder dan 27 jaar zijn vanwege de internationale eisen van de Miss Universe Organisatie.

Verder spreekt Miss Nederland ook goed Engels, heeft ze affiniteit met Social media; zet ze zich graag in voor een ander en heeft een sterke boodschap die zij wil uitdragen en wil delen met the whole Universe.

Wat kan je als finalist verwachten ⇓