De inschrijving voor Miss Nederland 2018 is gesloten. Vóór vrijdag 23 maart zullen wij iedereen, die zich heeft ingeschreven, per mail op de hoogte brengen betreft de selectie en verdere informatie over de casting dag. 

Inschrijven

Het mooiste meisje van Nederland

Ieder jaar weer zijn we op zoek naar het mooiste meisje van Nederland. En dat pakken we natuurlijk groots aan! Nederland staat wereldwijd bekend om de knappe, lange meisjes, maar wij zijn juist op zoek naar degene met dat beetje extra. Zodat zij een rolmodel kan zijn voor andere jonge meiden.

We willen graag een enthousiast, adrem, intelligent, commercieel en lief meisje die een harde werker is. Ze heeft interesse in social media, uiterlijke verzorging en heeft bijzonder sociale -, maatschappelijke -, regionale -, nationale – en internationale betrokkenheid. Qua uiterlijk zijn we op zoek naar prachtige meisjes tussen de 18 en 28 jaar, groter dan 1.70 m en het lichaam gezond en in proportie. De jonge vrouw moet in het bezit zijn van een Nederlands paspoort, mag niet getrouwd zijn en geen kinderen hebben vanwege de internationale eisen.