Inschrijven

Ieder jaar zijn wij op zoek naar het meest ambitieuze, inspirerende en mooiste meisje van Nederland, inside and out. Zodat zij een rolmodel kan zijn voor andere meiden, maar ook om haar eigen dromen waar te maken. Waarom? Wij als organisatie geloven in women empowerment. Meiden in hun kracht te zetten met de kroon als symbool van zelfverzekerdheid. Tegenwoordig denken wij bij Miss Nederland niet meer alleen aan “wereldvrede”, de eigentijdse Miss Nederland verenigt beauty, brains en business. Schrijf je nu in!

Kiezen uit 100 beYOUtiful jonge vrouwen!

ijkend naar voorgaande jaren zie je dat we niet gaan voor één bepaald type, maar een meisje met nét dat beetje extra. Iemand die hard werkt, enthousiast, intelligent, lief, erg authentiek en niet camera schuw is. Wij kiezen uit de vele inzendingen vrouwen met een gezonde levensstijl en een verzorgd en representatief uiterlijk. Voor de inschrijvingen geldt minimaal een leeftijd van 18 jaar. Ze moet in het bezit zijn van een Nederlands paspoort. Verder spreekt Miss Nederland ook goed Engels, heeft ze affiniteit met social media; zet ze zich graag in voor een ander en heeft een sterke boodschap die zij wil uitdragen en wil delen.

Wat vragen wij van jou?

Wekelijks ontvangen wij vele inschrijvingen voor de Leukste Baan van Nederland, hieruit selecteren wij de beste/opvallendste/meest serieuze inschrijvingen op basis van inzet, ambities en representatieve foto’s. Te veel fotoshop en (Snapchat) filters? Dan moeten we je inschrijving helaas voorbij laten gaan. Wat vragen wij van jou? Je inzet, wil om te leren en natuurlijk sisterhood! We hopen je namelijk bij de Miss Nederland family te verwelkomen om andere jonge meiden te helpen, supporten en inspireren.  Wij vragen geen inschrijfgeld of andere investeringen anders dan je tijd. Elk jaar werken wij met geweldige sponsoren en trouwe partners, zodat de finalisten én de gekozen Miss Nederland geen kosten hebben aan de deelname.

Inschrijvingen gesloten!

Miss Communicatie

“Meedoen aan Miss Nederland? NEEJOH, dat is niks voor mij!!” In de serie ‘Miss Communicatie’ praten voormalig Miss Nederland finalisten en Missen van de afgelopen jaren over hun deelname en ervaring aan het Miss Nederland traject. Want hoe was het eigenlijk voor hun? En wat houdt zo’n traject nou eigenlijk in? En wilden ze überhaupt wel meedoen aan Miss Nederland? Je komt erachter in MISS COMMUNICATIE.

Serie Dé Miss Nederland 2022