Jessie Jazz

 

Miss Nederland 2015

Hoe ben je in aanraking gekomen met de Miss verkiezing?

Mijn moeder was er al eerder over begonnen, zij zag het voorbij komen en dacht direct dat het wat voor mijn zou zijn. Op dat moment ben ik er niet op in gegaan maar Miss Nederland bleef mij achter volgen. De doorslag was toen ik met collega moest werken, zij heeft Miss Nederland gewonnen en vertelde mij dat het echt een unieke ervaring is. Ze vertelde haar ervaringen met passie en ik besefte mij al snel dat ik zo’n kans niet mag laten schieten!

Wat was voor jou de belangrijkste reden om mee te doen?

Op het moment dat ik mij er in ging verdiepen, zag ik al snel dat missen zich er bewust van zijn wat er in de wereld omgaat. Het is niet oppervlakkig of alleen op uiterlijk gericht (al denken veel mensen dit wel). De zorg voor anderen, jezelf in kunnen leven in een ander, je oogkleppen af kunnen zetten en je visie tonen zijn bepaalde eigenschappen die een Miss in zich moet hebben.

Print publicaties

Online publicaties

Video’s