Zoey Ivory

Op 26 september 2016 is de 23-jarige Zoey Ivory uit Almere gekroond tot Miss Nederland. “Ik heb meegedaan aan Miss Nederland omdat het als model eigenlijk enkel om de kleding gaat en hoe je de kleding presenteert. Bij Miss Nederland kan je echt laten zien wie je zelf bent. Ook al is het een beauty contest, zonder een goed en leuk karakter kom je er zeker niet. En dat vind ik heel fijn, om echt als mens behandeld te worden en niet als paspop.”

Kenmerkend zijn haar donkere krullen, al is Zoey wel een veelzijdige Miss met verschillende looks. Of zij nu met stijl haar in een prachtige jurk verschijnt of met haar nonchalante krullen in een destroyed jeans, Zoey staat stevig in haar schoenen en is altijd zichzelf. “Ik vind het vooral heel belangrijk om lekker in mijn vel te zitten. Zowel letterlijk als figuurlijk. Een goed verzorgd uiterlijk draagt daar natuurlijk aan bij, maar schoonheid zit wel van binnen. Je kunt er op je allermooist uitzien, maar als je een lelijk karakter hebt, komt dit ten nadele van je uitstraling. Erg belangrijk is het om jezelf te accepteren, dan zal je uitstralen dat je blij met jezelf bent.”

Zoey is een intelligente, mooie jongedame die ook nog eens heel sportief is met dansen als haar passie. Haar deelname aan Miss Universe op de Fillipijnen is niet onopgemerkt gebleven, want de hele wereld heeft kennisgemaakt met Zoey Ivory dankzij de video met haar dans op Single Ladies van Beyoncé die viral ging en miljoenen keren is bekeken. Deze dancing queen heeft in 2017 het RTL-programma Dance Dance Dance gewonnen  dat primetime werd uitgezonden op RTL4. “Echt een superervaring die ik nooit had willen missen! Ik ben de organisatie van Miss Nederland ontzettend dankbaar dat zij deze kans voor mij gecreëerd hebben!”

Volg Zoey Ivory op social media!

Facebook   Instagram   Youtube

Video’s

Print publicaties

Online publicaties