Skip to main content

Met een koets worden voorgereden, dansen in je mooiste prinsessenjurk en gekroond worden met een echte kroon door een échte prinses. Dat is een droom van veel kinderen.

Organisatie Make-A-Wish heeft dan ook op woensdag 13 oktober de prinsessenwens van 18 zieke kinderen in vervulling laten gaan. In Kasteel de Wittenburg mochten zij voor het eerst kennis maken met prinses Sterre, gespeeld door onze Julia Sinning Miss Nederland 2021 en gekleed in een prachtige jurk, ontworpen door Addy van den Krommenacker.

Prinses Sterre is een prinses speciaal bedacht door de Make-A-Wish organisatie, omdat zoveel kinderen elk jaar een prinsessenwens hebben, heeft Sam Vlas een bijbehorend prentenboek geschreven middenin de Kinderboekenweek met het toepasselijke thema “worden wat je wil”. Dit boek werd voorgedragen door musicalster Pia Douwes en als verrassing kwam daar Prinses Sterre door de deuren.

Julia zegt zelf over deze mooie ervaring: “Het was heel bijzonder om prinses Sterre voor de prinsesjes te mogen zijn en het kroningsmoment was erg speciaal. Ik heb deze dag veel emoties gevoeld: aan de ene kant blijdschap omdat ik de kindjes zo’n mooie dag heb mogen bezorgen, maar ook verdriet. Het was een bijzondere dag met prachtige mensen.”