Skip to main content

Miss Nederland 2021 Julia Sinning heeft afgelopen nacht Nederland vertegenwoordigd bij de 70ste Miss Universe verkiezing in Israël.

In de nacht van zondag 12 december op maandag 13 december 2021 heeft de officiële Miss Universe show plaatsgevonden in Eilat. De nieuwe Miss Universe werd gekozen uit 76 landen, waarbij de jury 15 finalisten heeft bepaald en 1 finalist via social media is gekozen. De 25-jarige Miss Nederland Julia Sinning heeft deze top 16 helaas net niet behaald.

Check voor updates Facebook Miss Nederland en/of Instagram Miss Nederland.

Julia Sinning: ”Om dit mee te mogen maken, uit m’n comfort zone te stappen en helemaal mezelf gebleven de periode in Eilat met al deze bijzondere vrouwen. Een boost voor mezelf, inspiratie voor nieuwe projecten en veel nieuwe vriendschappen. In een jaar waarin ook Nederland het zwaar heeft met de COVID-19 pandemie voelt het extra speciaal dat ik hier namens Nederland heb mogen staan, daar ben ik dankbaar voor.“

Julia heeft er intens van genoten en het is voor haar een fantastische beleving geweest. Met zoveel verschillende culturen eensgezinds aan een show werken waar miljoenen mensen naar kijken, is iets wat zij zich zal blijven herinneren als één van de meest bijzondere tijden van haar leven. De Miss Nederland Organisatie, vertegenwoordigd door Monica van Ee, ziet het ook als haar missie om een meisje als Julia deze kans te geven.

Monica van Ee, National Director en hoofdsponsor hannah: “Ongelofelijk trots op Julia. Deze verkiezing was zo uit haar comfort zone én toch heeft ze door haar bubbly zelf te blijven bewezen dat ze bij de mooiste vrouwen van de wereld hoort. Tevens hebben we met veel diplomacy haar ouders in Eilat weten te krijgen die haar live hebben zien performen. Dit heeft haar zeker geïnspireerd om het beste beentje voor te zetten. Het gehele Miss Nederland team heeft op de tafel staan dansen, al waren wij er dit jaar weer niet bij.”

Om 4.00 uur Nederlandse tijd is de nieuwe Miss Universe Harnaaz Sandhu uit India gekozen. De top 3 bestaat uit: 1. India 2. Paraguay en 3. Zuid-Afrika.