Skip to main content

Op 30 juni heeft Rahima Dirkse na een indrukwekkende show, die dit jaar in het tv-programma ‘Op Jacht Naar De Kroon’ op RTL 4 te volgen was, de nieuwe Miss Nederland gekroond. Dit gebeurde onder toeziend oog van een intiem publiek van vrienden, familie en oud finalisten en Missen. Natuurlijk ontbrak het ook niet aan een deskundige jury. De 24-jarige, Rotterdamse Sharon Pieksma kan niet wachten om aan de slag te gaan als de nieuwe Miss Nederland.

De Miss Nederland Organisatie gelooft in meiden in hun kracht te zetten. Dát is wat Miss Nederland doet: een rolmodel creëren met de kroon als symbool van zelfverzekerdheid. Voor de organisatie en het Mooiste Meisje van Nederland gaat het namelijk ook niet om alleen wereldvrede of “glitter & glamour” uitstralen; de eigentijdse Miss Nederland verenigt beauty, brains en business. Ze is een rolmodel voor jonge mensen en staat middenin de maatschappij, waarbij empowerment en zelfverzekerdheid centraal staat.

Sharons reactie op het winnen van de titel: “Wow, ik moet het eerst even zelf geloven. Ik ben echt heel blij! Het verschil tussen model zijn en Miss worden is dat ik nu mijn eigen persoonlijkheid kan laten zien. Ik ben creatief en heb vuur in mij dat wil ik uiten. Als Miss Nederland krijg je verantwoordelijkheden die je kan inzetten. Ik ben iemand die heel gemotiveerd en gepassioneerd is, vol liefde zit en stralende energie wil geven, goede intenties heeft en de positiviteit in mij wil delen met anderen. Ik heb een grote liefde en dat is moeder aarde. Ik wil als Miss Nederland de wereld een stukje beter maken met als doel: minder plastic. We moeten onze planeet beschermen en dat wil ik door dit platform te gebruiken delen met de wereld. Mijn andere passie is de liefde voor muziek, waarbij ik mijn creativiteit als DJ kan uiten. Ik wil heel graag leren produceren en hoop dat de Miss Nederland Organisatie mij hierbij kan helpen om ook dit doel te bereiken.”

Klik hier voor het volledige persbericht

Persfoto_Miss NL_Sharon_Website_Martin van Os

Fotocredits – Martin van Os