Skip to main content

Dit weekend wordt Nederland vertegenwoordigd door Miss Nederland 2019 Sharon Pieksma bij de Miss Universe verkiezing in Atlanta, USA.

Op zondag 8 december 2019 zal onze Miss Nederland 2019 Sharon Pieksma ons Nederland vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezing in Amerika. In de Tyler Perry Studios in Atlanta zal Sharon samen met haar collega-Missen uit 90 landen op jacht gaan naar die felbegeerde Miss Universe titel! Vanwege het tijdverschil is de drie uur durende show in Nederland te volgen in de nacht van zondag 8 op maandag 9 december vanaf 1.00 via de livestream van Miss Universe. Check voor updates Facebook Miss Nederland.

Stem hier op Sharon, zodat ze in de top 20 komt!

Preliminary Competition & National Costume
Zowel de Preliminary Competition als de National Costume show worden op 6 december gehouden in het Atlanta Marriot Marquis Hotel. Het nationaal kostuum van Sharon is gemaakt door de Thaise ontwerpster Miss Pearl Couture. Deze jurk is geïnspireerd op Nehalennia; de Nederlandse godin van de Noordzee die onze wateren beschermt en tevens schoon houdt. De stoffen, materialen en decoratie die voor deze jurk gebruikt zijn, bestaan uit gerecycled plastic én verspild plastic dat Sharon samen met ruim 200 kids heeft verzameld tijdens een Ocean Clean-Up project.

Tijden
Preliminary Competition:     8.00pm-10.00pm ATL-tijd = 2.00-4.00 uur NL-tijd (7 dec)
National Costume:             10.15pm-11.00pm ATL-tijd = 4.15-5.00 uur NL-tijd (7 dec)

Beide shows zijn live te volgen via https://watch.missuniverse.com.*

Sharon zal niet alleen Nederland heel goed op de kaart zetten tijdens haar deelname aan Miss Universe, maar ook haar persoonlijke MISSie (what’s in a name) op een zeer ludieke wijze met het internationale miljoenenpubliek delen. Sharon wil namelijk het wereldwijde plasticprobleem onder de aandacht brengen. Lees hier meer over Sharons project: LOST IN TRASH.

Miss Nederland_|Sharon Pieksma_miss UNiverse_National Costume

Foto: Hans Peterse