Skip to main content

Een beetje extra Sparkle

De Miss Nederland organisatie zoekt altijd naar partners die volledig aansluiten bij de denkwijze van de organisatie en bij het verhaal wat ze willen vertellen. Het versterken van zelfvertrouwen bij jonge vrouwen staat hoog in het vaandel en daar dragen de partners hun steentje aan bij. Een Miss Nederland is bewust van wat er in de wereld speelt, een combinatie van beauty en business en de girl next door, maar nét met dat beetje extra sparkle.

Duurzame diamanten sieraden

Sparkle Amsterdam past daar volledig bij, net dat beetje extra is precies wat je krijgt als je de diamanten sieraden ziet. Daarnaast zijn deze ook nog eens duurzaam, wat is immers het punt van stralen als de aarde eronder lijdt? Het hergebruiken van goud en het op een eerlijke manier verkrijgen van diamanten (Sparkle Amsterdam gebruikt in haar sieraden alleen conflictvrije diamanten. Dit zijn diamanten die worden gedolven en verscheept zonder connectie met rebellen of terreurgroepen.) maakt dat dit sustainable, eerlijke en duurzame merk helemaal past bij een Miss Universe Nederland.

Team Sparkle vindt dat het tijd wordt dat vrouwen hun sprankelende zelf omarmen met een even zo sprankelende uitrusting en dat is gelukt voor onderstaande finalisten van Miss Nederland. Graag delen zij hun ervaringen én favoriete Sparkle foto met jou.

SOLANGE

Sinds kort draag ik sieraden van Sparkle Amsterdam, sieraden gemaakt van echt goud en echte diamanten! Ik kreeg de oorstekers, ring en ketting op de partnerdag van Miss Nederland en ik voelde me meteen een prinses. Je merkt meteen dat het perfecte kwaliteit is, ik draag de ring en oorbellen elke dag en het ziet er nog net zo uit als op het eerste moment. Ik heb vaak een fotoshoot of een video opname en het hele beeld wordt meteen 10x mooier met het dragen van de sieradenset. Met de luxe touch val je ook meteen op, omdat ik voorheen nooit kettingen droeg krijg ik nu vaak reacties over mijn ketting. Wat ik vooral fijn vind is dat ze conflictvrije diamanten gebruiken en het goud hergebruiken. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook veel beter voor de mens! Te vaak worden mensen uitgebuit in de diamantindustrie en het is fijn om te weten dat zij daar niet aan mee doen.

Miss Nederland Finalist_Solange_Sparkle_Diamant_Duurzaamheid_14 karaat geel_14 karaat witgoud_goeden sieraden_certificaat
Miss Nederland Finalist_Lisa_Sparkle_Diamant_Duurzaamheid_14 karaat geel_14 karaat witgoud_goeden sieraden_certificaat

LISA

Voordat we van start gingen met het Miss Nederland bootcamp in Tunesië, kregen we allemaal een tasje met prachtige sieraden. Ik kreeg een 14-karaats gouden ring, een gouden kettinkje en oorbellen met een echt diamantje. Super subtiel, wat ik echt prachtig vind, helemaal mijn stijl. Ik heb het omgedaan en echt nooit meer afgedaan! De sieraden staan super elegant en geven een extra touch aan je outfit. In eerste instantie leek het kettinkje bijvoorbeeld erg fragiel, maar het tegendeel is overduidelijk bewezen. De ketting heeft namelijk de gehele reis van Tunesië overleefd! Zwemmen, kameel en quad rijden, honderden keren omkleden, jetskiën, diverse vluchten en ook nog overnachten in de woestijn. Daarnaast kan ik ook echt niet stoppen met naar het ringetje te kijken. Het glimt zo mooi, bijna verslavend!

EVA

Toen ik het pakketje van je Sparkle ontving en open maakte was ik echt meteen verkocht. De ring, ketting en oorbellen hebben stuk voor stuk een minimalistische en classy uitstraling met een touch of sparkle wat ik heel erg mooi vind. Je kan de sieraden daardoor ook overal bij combineren, van speciale gelegenheden tot gewoon een casual outfit. Doordat de sieraden van echt goud en echte diamanten zijn gemaakt is de kwaliteit ook echt super goed en blijven ze ook heel erg mooi. Zelf heb ik nooit eerder 14-karaats gouden sieraden met echte diamanten gedragen, maar door de prachtige uitstraling en de kwaliteit van deze set zou ik niet meer anders willen.

Miss Nederland Finalist_Eva_Sparkle_Diamant_Duurzaamheid_14 karaat geel_14 karaat witgoud_goeden sieraden_certificaat
Miss Nederland Finalist_Judith_Sparkle_Diamant_Duurzaamheid_14 karaat geel_14 karaat witgoud_goeden sieraden_certificaat

JUDITH

Sinds ik de prachtige sieraden van Sparkle heb gekregen doe ik ze niet meer af. In combinatie met de ring die ik zelf al had, maken de 14-karaats gouden ring, ketting en oorbellen met een minimalistische diamant mijn outfits op een hele subtiele manier af. De sieraden zijn subtiel maar vallen wel echt op. Ook bij mijn vriendinnen die inmiddels allemaal hun sieraden bij Sparkle willen kopen. Mijn beste vriendin en ik zijn ook aan het kijken naar een mooie ring voor ons allebei als teken voor onze vriendschap. Ik ben in ieder geval ontzettend blij met mijn sparkelende sieraden.

ONA

Sieraden kunnen je outfit echt afmaken. Wat ik zo mooi vind aan de sieraden van Sparkle is dat het heel fijn en subtiel is. Ik vind dat altijd het mooist in plaats van hele opzichtige sieraden. Ik heb de oorbellen dan ook altijd in en de ketting heb ik ook altijd om. Helaas mag ik geen ringen dragen tijdens mijn werk als kraamverzorgster, maar als ik vrij ben is het eerste wat ik doe de ring omdoen. Mijn favoriet is toch wel de ketting, ik vind het extra mooi staan als ik die combineer met een off shoulder top, dan valt de ketting namelijk extra mooi op. De ring combineer ik met mijn andere ringen, ik had daarom voor geelgoud gekozen omdat mijn andere ringen dat ook zijn. Het staat echt heel mooi bij elkaar. Bij het uitzoeken mocht ik zelfs kiezen of ik een 6-poots zetting wilde of een 4-poots. Ik had uiteindelijk 6-poots gekozen en ik ben er super blij mee!

Miss Nederland Finalist_Ona_Sparkle_Diamant_Duurzaamheid_14 karaat geel_14 karaat witgoud_goeden sieraden_certificaat
Miss Nederland Finalist_Insa_Sparkle_Diamant_Duurzaamheid_14 karaat geel_14 karaat witgoud_goeden sieraden_certificaat

INSA

Op de dag dat we de partners mochten ontmoeten, had ik in de wandelgangen al gehoord dat we ook sieraden zouden krijgen. Nu ben ik hier dol op, dus mijn dag kon al niet meer stuk. Al snel had ik door dat het niet om ‘gewone’ sieraden ging, maar om een set van een ring, ketting en oorbellen van maar liefst 14-karaats goud en diamanten. Ik voelde veel emotie hierbij, waaronder vooral dankbaarheid. Want ik besefte mij maar al te goed dat je dit niet zomaar elke dag krijgt. De ontmoeting met Sparkle Amsterdam heb ik als zeer prettig ervaren, omdat ze vriendelijke en enthousiast waren. Daarnaast namen ze ook nog de tijd voor mij om de juiste ringmaat uit te zoeken en keken ze mee om welke vinger deze het mooiste zou kunnen passen. Ik krijg vanuit alle hoeken veel complimenten over mijn sieraden van Sparkle, dus een tweede bezoek is gegarandeerd.

REBECCA

Diamonds are a girl’s best friend! Sparkle heeft mij de mogelijkheid gegeven om met een andere blik naar sieraden te kijken. Ik droeg hiervoor zelf namelijk alléén grove en gouden sieraden, maar de set van sparkle is een hele subtiele en minimalistische set, iets waar ik normaal gesproken dus niet snel voor had gekozen. Als ik de sieraden draag, voel ik me echt super classy en vrouwelijk. En ondanks dat de diamanten zo klein zijn zie je ze nog steeds van een verre afstand glinsteren. Ik bewaar de set vooral voor het juiste moment. Een moment wanneer ik me classy, vrouwelijk, zelfverzekerd en extra mooi wil voelen. For a moment to really shine.

Miss Nederland Finalist_Rebecca_Sparkle_Diamant_Duurzaamheid_14 karaat geel_14 karaat witgoud_goeden sieraden_certificaat
Miss Nederland Finalist_Indra_Sparkle_Diamant_Duurzaamheid_14 karaat geel_14 karaat witgoud_goeden sieraden_certificaat

INDRA

Sparkle geeft letterlijk een extra sparkle aan mijn zelfvertrouwen. Mede door Sparkle voel ik mij namelijk extra vrouwelijk. Dit omdat de sieraden zo elegant zijn en je look echt helemaal compleet maakt, wat je ook aan hebt. Dagelijks krijg ik complimenten over mijn sieraden, zoals: Wat glinsteren jouw oorbellen mooi, of je kunt zien dat jouw ring van super goede kwaliteit is. Wat mijn mening over Sparkle dus bevestigd, vrijwel iedereen houdt van de sparkle van de sieraden! Voor mij is het niet de eerste keer dat ik echt 14-karaats goud en echte diamanten draag. Met aan mijn vaders kant een familie die al generaties lang goudsmeden zijn en een oma die echt goud en diamanten prachtig vond (en ik haar naam draag en ook wel een beetje op haar lijk), kon het niet anders dan dat ik mij meteen comfortabel en prettig voelde bij de sieraden.

VITORIA

Ik ben altijd al gek geweest op sieraden maar ik vond het altijd heel erg moeilijk om de perfecte sieraden set te vinden die bij mij past. Toen ik in aanraking kwam met de sieraden van Sparkle was ik zo blij omdat ik eindelijk sieraden had gevonden die mijn persoonlijkheid weerspiegelde! De oorbellen en ketting zijn heel subtiel waardoor je het bij elke passende gelegenheid kunt dragen en daarnaast glinsteren ze ook prachtig als de zon erop schijnt (je krijgt gegarandeerd complimentjes!). Mijn favoriete sieraad is toch wel echt de ring aangezien deze helemaal omhuld is met echte diamantjes en zo iedere outfit compleet maakt! Je weet wat ze zeggen: Diamonds Are Forever!

Miss Nederland Finalist_ Vitoria_Sparkle_Diamant_Duurzaamheid_14 karaat geel_14 karaat witgoud_goeden sieraden_certificaat