Skip to main content
Miss Nederland finalisten 2017. 2-jpg

We zijn zuinig met onze huid – het is niet voor niets één van je belangrijkste visitekaartjes. Om het belang van een goede, bewuste huidverzorging én verbetering al op jonge leeftijd onder de aandacht te brengen, is het huidverbeteringsmerk hannah al jaren partner en actief begeleider van Miss Nederland. De ‘Missen’ vormen een evenwichtige combinatie van oprechtheid, schoonheid, elegantie, klasse en zelfbewustheid – iets wat hannah hoog in het vaandel heeft staan. Jong leren hoe je je huid optimaal kunt verbeteren en verzorgen, vormt dé belangrijkste basis voor het ouder worden met een mooie, stralende en gezonde huid – voor iedereen!

Jaarlijks is hannah samen met de Miss Nederland Organisatie op zoek naar ‘de mooiste van het land’! Bij Miss Nederland gaat het niet om wereldvrede of alleen maar glitter en glamour, nee, het gaat om het Mooiste Meisje van Nederland die beauty, brains en business met elkaar verenigt en ook nog eens de ‘girl next door’ is die een rolmodel kan zijn voor vele jonge meiden. De finalisten worden op dit moment klaargestoomd voor de uiteindelijke finale. Hoe? Zij volgen verschillende trainingen en workshops op het gebied van catwalk, sport, presentatie en uiterlijke verzorging. Ook verschijnen de finalisten op rode lopers, events van partners, worden maatschappelijk betrokken en zetten zich in voor goede doelen zoals Hulphond Nederland en Dance4Life.

9 oktober – zet ‘m in je agenda!

Eerdere missen waren Yasmin VerheijenJessie Jazz Vuijk en Zoey Ivory van der Koelen. Op 9 oktober wordt de nieuwe Miss Nederland gekroond. Het belooft ook dit jaar weer een fantastische avond te worden met veel show en spektakel! Tijdens de finale stellen deze prachtige jongedames zich voor aan het grote publiek, vinden er verschillende catwalk rondes plaats en laten de finalisten ook hun talenten zien. Naast de vaste onderdelen van deze Missverkiezing zorgen diverse artiesten voor nog meer entertainment. Echt een avondje uit! Aan het einde van de avond kiest een deskundige jury (met onder meer onze eigen editor in chief Kristina) welke finalist hét mooiste meisje van Nederland is en het komende jaar de titel Miss Nederland 2017 mag dragen. Zij zal ons land internationaal vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezing.

De Finale Miss Nederland vindt plaats op maandag 9 oktober 2017 in Studio 21 te Hilversum. Wil je er bij zijn? Tickets zijn verkrijgbaar via ticketpoint.nl. Bekijk hier ook alvast de compilatievideo van vorig jaar waar Dance Dance Dance deelnemer Zoey Ivory is gekroond tot Miss Nederland!

See you there!